Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii sint asteptati la Carnavalul copiilor

Miine, la ora 16.30, brailenii, cu mic cu mare, sint invitati la Carnavalul Copiilor. Un car alegoric, mai precis o "Corabie a Piratilor", va pleca din Bariera Calarasilor inspre Palatul Administrativ. Totii copiii sint asteptati sa insoteasca aceasta corabie, dar si calestile din povesti, cu printi si printese, ce o vor urma. Alaiul va fi animat de actori profesionisti, de Fanfara Garnizoanei, de elevi de la Palatul Copiilor si de actori de la Teatrul de Papusi "Carabus".
Cei care se vor afla pe Calea Calarasilor in momentul trecerii Alaiului Copilariei, vor avea ocazia sa urmareasca si momente de dans traditional interpretat de etnicii rusi si romi, dar si momente de dans stradal, prezentate de elevii Palatului Copiilor.
De la ora 18.00, pe Esplanada are loc un spectacol in care vor evolua Simona ex Etno, Ada Milea si Mihai Constantinescu. Carnavalul este organizat de Directia Administratiei Pietelor si Tirgurilor si Primaria Braila. La sfirsitul petrecerii, brailenii vor putea admira un frumos foc de artificii.
Categorie articol: 

Comentarii