Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii si-au dat cu stingul in dreptul

CF Braila: Iliuciuc - Calin, Pelin, S. Marin - Olenic, S. Matei, Macare (min. 51: Ochia), Sandru (min. 80: Posteuca) - Girleanu, Feizula, Ghioca (min. 46: Buteseaca)
Antrenor: Ionel Iuga
Dunarea: Stoicescu - Bozga, Velescu, Lorencz (min. 64: Bozean) - Nejneru, Milea, Bogos, Ilie - Savin, D. Oprea (min. 34: Radu), Mogos
Antrenor: Auras Brasoveanu
Arbitri: Marius Martis (Focsani) - Lucian Sirbu (Focsani) si Ionut Borcan (Ploiesti)

CF Braila era fortata sa lupte pentru victorie in acest meci pentru a-si adauga inca trei puncte extrem de necesare in perspectiva salvarii echipei de la retrogradare.
Brailenii au avut un start bun si, timp de 20 de minute, au lasat impresia ca sint in stare sa treaca si de acest adversar.
Feizula a fost primul jucator al gazdelor care a avut posibilitatea de a periclita poarta adversa, dar a reluat din 6 metri pe linga tinta. L-a imitat Olenic sase minute mai tirziu, dupa o centrare a lui Matei si cam la aceasta s-a limitat ofensiva gazdelor in prima repriza.
Galatenii puteau deschide scorul in minutul 25. Ghioca l-a scos din ofsaid pe Savin, jucatorul galatean ramine fata in fata doar cu portarul Iliuciuc, dar suteaza putin alaturi. Patru minute mai tirziu este rindul celuilalt atacant galatean, Danut Oprea, sa ajunga in situatie de a marca, numai ca mingea reluata de el cu capul a fost doar o simpla pasa la portarul brailean.
Presiunea oaspetilor creste, cu ea si sansele de gol, dar din nou Danut Oprea si Bogos nu apeleaza la cele mai simple solutii, se complica si rateaza, din fericire pentru gazde, goluri ca si facute.

Optiunea de a-l utiliza pe Iliuciuc s-a dovedit a fi falimentara

La trei minute de la reluare, o gafa a portarului Iliuciuc stabileste soarta partidei. Ramine inexplicabila utilizarea veteranului gol-keeper galatean, Iliuciuc, in detrimentul mult mai tinarului si talentatului Budur, dar aceasta a fost optiunea antrenorului, din pacate una falimentara. Iliuciuc a gresit ca un incepator respingind mingea in fata portii, de unde Radu a reluat in plasa, ca la antrenament, si astfel Dunarea a preluat conducerea pe tabela de marcaj.
In minutul 54 s-a consemnat prima actiune a gazdelor din repriza a doua, cursa Buteseaca, incheiata cu o centrare in fata portii, insa Olenic a sutat mult peste poarta.
Partida s-a derulat apoi mai mult la mijlocul terenului, dar au fost si citeva momente in care Milea si Mogos au incercat fie prin initierea unor actiuni, fie prin suturi de la distanta, vigilenta portarului gazdelor.
Fara sa expedieze nici un sut pe spatiul portii, CF Braila nu putea emite nici macar pretentia de a restabili egalitatea, astfel ca cei aproximativ 1500 de spectatori au plecat de la stadion cu un gust amar. Succesul de la Sacele a facut ca iubitorii fotbalului brailean sa indure frigul patrunzator numai pentru a fi alaturi de favoriti, insa concluzia lor la finalul meciului a fost ca, deocamdata, la Braila domneste haosul si ca soarta fotbalului local sta sub semnul intrebarii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii