Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii inca nu reusesc sa se regaseasca

Lasind la o parte faptul ca gazdelor li s-a acordat un penalty, destul de usor, in opinia antrenorilor braileni, corect in cea a gazdelor, echipa fanion a orasului este departe de ceea ce vrea sa para, o formatie gata sa se lupte pentru promovare.
De cealalta parte, Viitorul a demonstrat ca stie sa faca achizitii, iar Berceanu si Balta sint intr-adevar jucatori in stare sa cistige un meci, iar acest lucru s-a vazut nu numai in acest amical, ci si in cel de la CSO Ianca.
Partida de verificare de la Insuratei, echilibrata oarecum in prima ei parte, a fost totusi la discretia elevilor lui Sandu Minciu. Gazdele au deschis scorul in urma unei faze controversate, o centrare a lui Mita in careul brailean, la care se pare ca Rotaru a atins mingea cu mina si arbitrul de centru, la semnalizarea asistentului, a aratat punctul cu var, iar Bratosin l-a executat pe Mitrea, min. 22: 1-0.
Tot in prima parte a meciului, Berceanu a sutat de la 16 metri putin peste transversala, iar dupa incursiunile lui Bratosin, Baicu si Dobre au ratat din pozitii foarte bune.
Oaspetii au avut la rindul lor un sut spre poarta lui Constandache expediat de Fisie, o reluare spre poarta a lui Mindroasa, la care s-a evidentiat pentru prima data portarul gazdelor si un sut al lui Rotaru care a trecut milimetric peste transversala.

Balta a marcat din nou golul victoriei pentru Viitorul

In repriza a doua gazdele au continuat sa se joace cu ocaziile. Oprea a scapat spre poarta braileana, dar a sutat putin peste transversala, iar Balta, in doua rinduri, s-a jucat cu nervii antrenorului si ai spectatorilor prezenti in tribuna. Prima data a lobat mingea peste portarul CF-ului, dar si peste poarta, iar a doua oara a sutat pe linga stilpul din stinga.
In minutul 62, Viitorul si-a marit avantajul la 2-0 dupa un sut puternic al lui Bratosin, o degajare mai putin inspirata a unuia dintre fundasii braileni si o reluare imparabila a lui Cristi Balta.
CF Braila a beneficiat de citeva faze fixe insa Viorel Nicolae nu i-a creat probleme lui Constandache asa cum nu avea sa-i creeze nici Alex Neta sau Rotaru, care au sutat pe spatiul portii insa prea usor pentru a-i da batai de cap portarului gazdelor.
Cu toate ca Sandu Minciu a facut numeroase schimbari in repriza a doua, Viitorul a fost echipa care a insistat mai mult in atac insa, din cauza lejeritatii cu care au tratat fazele de poarta, gazdele nu au mai reusit sa inscrie nici un gol.

Viitorul: Constandache - Baicu, Bogdan, Paraschiv, Calatoaie - Mita, Vioreanu, Musat, Bratosin - Dobre, Berceanu.
In repriza a doua au mai intrat Ilasc, Oprea, Balta, Cheles, Anghelina, Preda, Lazarin si Cotiga.
CF Braila: Mitrea - Moroianu, Zagan, V. Nicolae - Bosoi, Fisie, Pinzaru, Rotaru, Necoara - Mindroasa, Coman.
In partea a doua a meciului la braileni au mai evoluat Botas, Pascu, Mazilu, Stanciu, Samuila, Harabagiu, Neta si G. Radu.
Categorie articol: 

Comentarii