Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii cu barele - Conpet cu golurile

Cu toate că la echipa brăileană au evoluat mulţi jucători cu experienţa celui de-al doilea eşalon, partida de verificare a fost câştigată de formaţia antrenată de Ionel Ivan.
CF Brăila nu a reuşit un joc prea bun, însă şi-a creat câteva ocazii şi a trimis, de trei ori, mingea în barele porţii adverse prin Ndigwe, Costache şi Oprea.
La un sfert de oră de la reluare, Conpet Cireşu a deschis scorul prin Crăciunescu, după o pasă ideală a lui Stelică Nicoliţă, iar după alte 15 minute Ionuţ Huţu a dus scorul la 2-0 pentru echipa din Liga a III-a.
Pe finalul partidei, la CF Brăila a intrat şi Alin Pânzaru, care acum îndeplineşte funcţia de antrenor, şi după numai câteva minute el a trimis mingea în vinclul porţii adverse stabilind astfel scorul final al amicalului: 2-1 pentru Conpet Cireşu.
La partidă a asistat şi Şerban Trofin, care se pare că a acceptat funcţia de preşedinte executiv.
CF Brăila a fost coordonată de pe margine de Nicu Rotaru şi Alin Pânzaru, însă, la bursa zvonurilor, pentru funcţia de antrenor principal se vehiculează acum alt nume, şi anume cel al gălăţeanului Viorel Ion care, de altfel, a şi urmărit, de la tribuna oficială, acest meci.
Partida a fost arbitrată la centru de Ionel Ivan ajutat la cele două linii de Raul Perianu şi Ninel Orăşanu.

Echipele de start:
CF Brăila: Botaş - Bosoi, L. Ivan, Ilie, Necoară - Balaban, Olenic, Costache - Moise, Ndigwe, Pungă.
Conpet Cireşu: Stoica - Grozea, Bratu, Cotigă, Popa - Crăciunescu, Barbu, Baicu, Huţu - S. Nicoliţă, Puşcaşu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii