Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au sperat 70 de minute intr-un rezultat bun

Vinerea trecuta, echipa fanion a orasului Braila a fost la 19 minute de a realiza surpriza etapei. Partida de la Bucuresti, dintre satelitul Rapidului si CF Braila s-a ridicat, ca valoare, peste nivelul Ligii a III-a, s-a derulat intr-un alert si a avut multe ocazii de poarta.
Ionita a ratat in minutul 4 de la 6 metri, pentru ca la prima actiune de poarta, oaspetii sa deschida scorul. Brailenii au obtinut un corner in minutul 8, Rosu a combinat cu Plesa, dupa care a centrat pe coltul lung, iar Bosoi, venit in viteza, a sutat violent, mingea a lovit bara si apoi a poposit in poarta aparata de Straton.
Conduse inca din startul partidei, gazdele au revenit in atac si citeva minute mai tirziu au fost la un pas de a restabili egalitatea, numai ca la sutul lui Dobritoiu, s-a opus salvator juniorul Stefan Mitrea care a degajat mingea de pe linia portii.
Bosoi si-a mai incercat apoi sansa la mijlocul primei reprize, insa nu a gasit tinta, iar in minutul 25 Iulian Bogos a sutat pe linga poarta dupa o combinatie la care au mai participat Pinzaru si Plesa.
Prima repriza s-a incheiat cu doua ocazii ale gazdelor si una contabilizata in contul elevilor lui Mihai Ciobanu.
Stegaru (min. 27) a trimis mingea, cu capul, in transversala, iar Ionita (min. 33) a sutat alaturi de tinta, de la marginea careului mic, insa putea fi si 0-2, daca Straton nu ar fi avut o interventie foarte buna la reluarea, cu capul, a lui Pinzaru.

Oaspetii s-au jucat cu ocaziile, rapidistii au fructificat trei din cele patru sanse de gol

Pinzaru a avut din nou golul in virful bocancului, la inceputul partii secunde, insa mingea sutata de el a sters stilpul din dreapta al portii aparate de Straton si cum ocaziile se razbuna, intr-un interval de 12 minute gazdele au transat jocul in favoarea lor.
In minutul 71, la capatul unei actiuni personale, Ionita a restabilit egalitatea pentru ca dupa alte trei minute, Emil Dica sa rateze un penalty, corect acordat de arbitrul de centru dupa un fault in careu al lui olenic asupra lui Tene. Dica s-a recompensat insa pentru penalty-ul ratat, in minutul 76, cind a marcat un eurogol de la 25 de metri. Scorul final al partidei, 3-1, pentru gazde a fost stabilit de Tene, in minutul 83, moment al partidei in care rapidistul a surprins apararea in linie a oaspetilor, a patruns in careu, l-a driblat si pe Mitrea dupa care a trimis mingea in poarta goala.
Astfel, un meci ce se putea incheia cu bine pentru braileni, s-a incheiat cu o victorie la scor a rapidistilor, care au sperat in sansa lor pina la finalul partidei si care, in acest joc, au avut si oameni de gol.

CF Braila: Mitrea - St. Mitrea, Olenic, Necoara, Ilie - Bosoi (min. 72: Moldoveanu), Pascu, Bogos (min. 46: Stanciulescu), Rosu (min. 84: M. Coman) - Plesa (min. 61: Neta), Pinzaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii