Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au obtinut locul intii la Turneul de fotbal unificat

In perioada 1-3 octombrie, la Buzau a avut loc Turneul de fotbal unificat, competitie organizata de Fundatia Special Olimpics, DSJ Buzau, si Centrul Scolar de Educatie incluziva, la care au participat 15 echipe din tot atitea orase ale tarii.
Dupa o evolutie foarte buna formatia braileana, care a avut in componenta jucatori de la Scoala speciala, Scoala de Arte si Meserii si Scoala nr 22, pregatita de profesorul Costel Creiteanu, a cistigat locul intii.
"Jucatorii nostri au avut o prestatie foarte buna si au trecut de toate obstacolele importante. Am batut cu 4-0 echipa din Filipestii de Tirg, cu 2-0 pe cea a Bucurestiului si cu 1-0 formatia din Rosiorii de Vede. La aceasta competitie au fost echipe egale valoric, insa jucatorii nostri au prins un virf de forma si au reusit sa cistige toate jocurile. Printre remarcatii mei de la acest turneu se numara Ene, Smucila si Cocos. Este un rezultat foarte bun pentru noi si vreau sa multumesc pe aceasta cale conducerilor celor trei scoli, dar in special directoarei Viorica Mihalache de la Scoala speciala care ne-a acordat un sprijin deosebit" a declarat Costel Creiteanu.
Echipa braileana a fost formata din urmatorii jucatori: Florin Ion, Gabriel Ene, Laurentiu Raducanu, Marian Ilie, Marcel Rainov, Adrian Cocos, Marius Sirbu, Florin Smucila, Georgian Cotirlet, Florin Bautu, Petrica Tintea si Iulian Vancov.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii