Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au manifestat o mare pofta de joc in ultimul amical din acest an

Ieri, pe o vreme foarte buna pentru fotbal, CF Braila a invins la scor, 4-0, pe Otelul II Galati, la capatul unui joc foarte bun al tuturor celor care au intrat pe teren in lotul gazdelor.
Brailenii au deschis scorul in minutul 26, prin Pinzaru, care a fructificat o pasa foarte buna a lui Moldoveanu.
Otelul II ar fi putut restabili egalitatea in minutul 35, cind Macare a fost faultat in suprafata de pedeapsa de Viorel Nicolae si fireste, arbitrul Marius Ichim a aratat punctul cu var, insa galateanul a sutat telefonat, Mitrea a intuit coltul si a parat penalty-ul.
La citeva minute de la deschiderea scorului Chipciu si Costache au trimis mingea pe linga poarta, din pozitii destul de bune, iar la o actiune colectiva a gazdelor, Bosoi a sutat din careu, insa portarul galatean a avut un reflex salvator.
Moldoveanu si-a incununat evolutia foarte buna din aceasta repriza in minutul 42, cind a dus scorul la 2-0 si a stabilit astfel si rezultatul primului act.
CF Braila a pornit foarte bine si in partea a doua a intilnirii insa a ratat de doua ori in tot atitea minute sansa de a se desprinde decisiv. La doua minute de la reluare, Gabriel Bosoi a trimis mingea in bara, pentru ca la faza imediat urmatoare, Pinzaru sa reia plasat, de la marginea careului mic, insa Bors a avut o interventie inspirata si a inlaturat pericolul.
In ultimul sfert de ora, la rampa a iesit tinarul atacant Lupu, care a dat doua pase de gol. In minutul 75, ex-petrolistul a sutat puternic la poarta, Bors a respins mingea in fata si Necoara a marcat pentru 3-0. Brailenii au continuat sa domine si in penultimul minut de joc, Lupu i-a pasat pe culoar lui Marius Coman, care a deviat mingea pe linga portarul galatean, iesit inoportun si a stabilit scorul final al partidei, 4-0.
In repriza a doua Mihai Ciobanu a facut mai multe inlocuiri, insa exilatii Plesa, Rosu dar si Bogos, nerefacut dupa o accidentare mai veche, au urmarit meciul de pe marginea terenului.
"Bun ritmul de joc, tinind cont de faptul ca turul s-a incheiat de ceva vreme. Dar, ca si in alte partide am ratat foarte mult. In perioada urmatoare nu vom mai sustine nici un amical, insa jucatorii vor continua pregatirile cam doua saptamini, intr-o sala de forta", a declarat Vasile Darie, antrenorul secund al CF Braila.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Olenic, V. Nicolae, Necoara - Moldoveanu, Pascu, Costache, Stanciulescu - Chipciu, Pinzaru.
In repriza a doua la gazde au mai evoluat portarul Botas si jucatorii de cimp Dragus, Balan, Iosofache, Coman, Lupu, Baciu, Mindroasa si Dobrin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii