Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au mai facut un pas spre retrogradare

Delta: Olteanu - Mocanu, Lucan, Grigorov - V. Cretu (min. 63: Filip), Ciju (min. 72: Misilericu), Horovei, N. Cretu, L. Stefan (min. 67: Postelnicu) - E. Nanu, Ciobanu
Antrenor: Constantin Gache
CF Braila: Iorga - Moldoveanu, Olenic, Rancan (min. 46: Bosoi), Rotaru - Rosu, Pinzaru (min. 60: Balaban), Macare (min. 62: Dragan), Lungu - Girleanu, M. Munteanu
Antrenor: Adrian Baldovin
Arbitri: Vasile Paduraru (Gura Humorului) - Daniel Hirlab si Dan Ilies (ambii din Brasov)

Cu cinci etape inainte de finalul sezonului, Delta Tulcea este pe
locul al doilea in clasament, pozitie ce asigura promovarea in Liga I in timp ce formatia braileana continua sa se afle in postura de "lanterna". Miercuri dupa amiaza, pe stadionul "Delta", in jur de 2000 de spectatori au asistat la un galop de sanatate al favoritilor in fata ultimei clasate, venite la Tulcea in excursie.
Gazdele au inceput in forta si chiar in minutul 4 Nanu a nimerit transversala dupa ce a sutat puternic dintr-un unghi destul de dificil. Tabela s-a modificat insa foarte repede, dupa numai alte cinci minute cind Lucan a trimis o diagonala de 30 de metri si Ciobanu l-a executat pe Iorga, min. 9: 1-0.
In minutul 30 oaspetii au reclamat penalty la o deposedare in careu
a lui Lucan la Munteanu, insa arbitrul a aratat ca jocul poate
continua. Cinci minute mai tirziu, autorul golului s-a aflat fata in fata cu portarul brailean, dar a ratat copilareste. Delta a fortat desprinderea in finalul primei parti si dupa ce N. Cretu a trimis mingea in bara transversala, Nanu a reusit sa inscrie inca o data pentru Delta in minutele de prelungire.
Chiar daca au dominat teritorial, gazdele nu au concretizat nici jumatate din ocaziile create, astfel ca la pauza au fost mustruluite serios de tehnicianul Constantin Gache.

Nanu si Ciju s-au distrat cu aparatorii braileni in partea secunda

Mult mai motivati dupa pauza, tulcenii au modificat din nou tabela in minutul 50. E. Nanu si Ciobanu i-au incercat pe rind vigilenta lui Iorga, iar la faza urmatoare primul a marcat pentru 3-0. Dupa numai un minut a fost rindul lui Ciobanu sa-si treaca dubla in cont, cu un sut din marginea careului mic. In minutul 54 era deja 5-0 in urma reusitei lui Nanu care a finalizat cu sut din careu, dupa o pasa ideala a lui L. Stefan. Cu trei goluri primite in cinci minute, brailenii au cazut psihic astfel ca a urmat o sarabanda de ratari ale tulcenilor, care mai de care mai ciudata, dar de fiecare data portarul brailean a iesit cu fata curata.
In fata unei echipe brailene resemnate Ciobanu ar fi putut sa-si treaca si el in cont un hat trick, dar nu l-a putut invinge pe Iorga in minutul 56. Tabela s-a inchis in minutul 65 dupa ce Caju s-a distrat cu apararea gazdelor, dar si cu portarul Iorga si a sutat sec la coltul scurt.
"Am mai sperat ca unii dintre jucatorii galateni se vor trezi macar in ultimul ceas, dar m-am inselat, Rancan si ceilalti galateni au fost penibili. De simbata vom alinia o echipa formata in exclusivitate din braileni" a declarat Vasile Bratianu, presedintele CF Braila.
Categorie articol: 

Comentarii