Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au cistigat la limita primul amical dupa cantonamentul montan

Desi jucatorii din lotul echipei fanion a orasului Braila au sosit abia joi din cantonamentul de la Slanic Moldova, Ionel Iuga a programat un prim test pentru formatia a doua, cea care reprezinta rampa de lansare pentru echipa de seniori.
Ieri, pe stadionul Chimia din statiunea Lacu Sarat, la capatul unui meci amical cu multe ocazii si rasturnari de situatii, CF Braila II a invins cu 3-2 Petrolul Berca.
Gazdele au deschis scorul prin Girleanu care a lobat mingea peste portarul advers, dupa o pasa ideala primita de la Marius Munteanu, dupa care initiativa a trecut de partea oaspetilor. Petrolistii au egalat si apoi au preluat conducerea cu 2-1.
In partea a doua a partidei, elevii lui Ionel Iuga au reusit totusi sa intoarca rezultatul in favoarea lor.
Cu un sut plasat la coltul lung, Bosoi a marcat pentru 2-2, iar Marius Coman a inclinat balanta in favoarea gazdelor, dupa o centrare a lui Girleanu, colegului sau din avanposturi.
"In general s-a vazut ca avem o pregatire fizica buna, iar acest lucru a fost sesizabil mai mult pe finalul meciului, cind am reusit de altfel sa si intoarcem rezultatul in favorea noastra. Trebuie sa mai lucram insa destul de mult la factorul tehnico-tactic" a declarat, la finalul partidei, Ionel Iuga.

CF Braila II: Mitrea - Bosoi, Moroianu, Olenic, Calatoaie - Mita, Hristian, Perca, M. Munteanu - M. Coman, Girleanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii