Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au cistigat, dar au ramas datori la multe capitole

Jocul dintre cele doua formatii rar s-a ridicat peste nivelul celui de la judet, iar in final au cistigat cei care au gresit mai putin. Este foarte adevarat ca brailenilor le-a suris si norocul deoarece nemtenii, daca ar fi avut atacanti adevarati ar fi transat inca din minutul 29 meciul in favoarea lor.
Gazdele au inceput timorate intilnirea, Gafita a profitat de marcajul lejer al lui Zagan, a ramas singur cu Mitrea, dar s-a grabit si a sutat exact in bratele portarului brailean. Elevii lui Vasile Darie au continuat sa evolueze haotic in timp ce nemtenii au sapinit mijlocul terenului si in minutul 25 Goian l-a deschis pe partea dreapta pe Gafita, acesta a centrat in fata portii la colegul sau din avanposturi, Gheorghiu, care a plasat foarte bine mingea, cu capul, insa Mitrea a avut din nou o interventie foarte buna. Nici dupa acest al doilea avertisment jocul gazdelor nu s-a ameliorat asa ca a venit si al treilea. In minutul 29 Gafita a centrat foarte precis in careul brailean, Gheorghiu a reusit sa preia mingea de linga un Zagan visator, dar a sutat foarte aproape de vinclul portii brailene.
Abia in minutul 31 CF-ul a reusit sa pericliteze poarta adversa. Mindroasa a recuperat mingea pe linia de fund a driblat un aparator si dintr-o pozitie destul de buna a sutat imprecis.
Inspiratia si curajul lui Catalin Stanciulescu avea insa sa incline soarta partidei in favoarea gazdelor. Talentatul fundas stinga al brailenilor a pornit intr-o incursiune personala, a patruns in careu si l-a executat, cu un sut la coltul lung pe Costea.

Neta a avut golul in virful bocancului

Pauza parea ca le-a readus cu picioarele pe pamint pe gazde. Au aparut si doua ocazii la poarta nemtenilor, dar Neta a reluat cu capul peste transversala, iar Calin a sutat prea usor pentru a-l putea pacali pe portarul advers, dupa care a urmat o perioada de mai bine de zece minute in care gazdele nu au putut sa iasa din propriul careu insa atacurile nemtenilor nu au mai fost la fel de periculoase ca in prima parte a jocului.
CF Braila ar fi putut sa-si majoreze avantajul si sa scape de emotii numai ca Neta (min. 67) nu a reusit lobul peste Costea si portarul nemtean a retinut mingea.
Trei minute mai tirziu Mitrea a fost din nou inspirat si s-a plasat foarte bine la o lovitura libera executata inteligent de Macovei.
In timp ce oaspetii au controlat mijlocul terenului, pe contraatac brailenii au mai irosit doua situatii de gol prin Ciocea (min. 71) si Mindroasa (min. 73).
In urma acestui succes, CF Braila a parasit zona retrogradarii si a urcat pe pozitia a 13-a.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Zagan, Calin, Stanciulescu - Pascu (min. 87: Costache), Neta (min. 74: Necoara), Coman, Rotaru - Lupu, Mindroasa (min. 89: Stanciu).
Categorie articol: 

Comentarii