Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au cistigat amicalul cu Delta in urma unei duble a lui Pinzaru

Formatia braileana a inceput sa aiba continuitate in evolutia sa, dar si in rezultate. Dupa succesul cu 2-0 in fata Dunarii din Galati, formatie care in sezonul trecut a evoluat in Liga a II-a, miercuri dupa-amiaza elevii lui Mihai Ciobanu au invins fara drept de replica Delta Tulcea la ea acasa, cu acelasi scor.
Ciobanu a trimis in teren echipa standard, Mitrea - Bosoi, Olenic, Necoara, Rotaru - Rosu, Pascu, Plesa, Negulescu - Pinzaru, Neta si brailenii au fost primii la minge in prima repriza, iar ocaziile la poarta aparata de Olteanu s-au succedat cu repeziciune, numai ca tabela s-a modificat doar o singura data.
In minutul 32 Neta a sutat violent din careul mare, mingea a lovit transversala si revenit in teren, iar Pinzaru a sutat la coltul lung fara sperante pentru portarul gazeelor. Brailenii au avut sansa de a se desprinde decisiv, si ocazii au fost, insa in aceasta parte a partidei jucatorii ajunsi la finalizare au fost neinspirati sau au gresit pasa decisiva, astfel ca tabela nu s-a mai modificat.
Au ratat in aceasta parte a meciului, Neta, Pinzaru, Negulescu si Rosu.

Delta a dominat, oaspetii au marcat

In repriza a doua, presiunea la poarta lui Mitrea a crescut, insa oaspetii au destramat toate actiunile tulcenilor inainte ca acestea sa devina periculoase pentru poarta braileana.
In replica, CF Braila a comntraatacat de citeva ori destul de taios, insa Ilie, Rotaru, din lovitura libera si Plesa nu au reusit sa-l mai pacaleasca pe portarul gazdelor.
In urma unui atac prelungit, in minutul 80, oaspetii au sutat de patru ori la poarta tulcenilor, insa mingea a lovit bara sau a fost respinsa norocos de pe linia portii de aparatorii gazdelor. Pina la urma balonul a ajuns la Pinzaru care a stabilit scorul final, 0-2.
In repriza a doua la CF Braila au mai evoluat Ilie, V. Nicolae, Coman si Mindroasa.
"Din punctul nostru de vedere a fost un test reusit, pentru ca am cistigat in fata unei formatii care are in componenta jucatori cu experianta Ligii a II-a, iar unii dintre ei au evoluat chiar si pe prima scena a tarii. Noi trebuie insa sa ne pregatim foarte bine in continuare pentru a fi puternici in teren atit la propriu cit si la figurat", a declarat la finalul amicalului, Mihai Ciobanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii