Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au avut evolutii foarte bune la nationalele de atletism

Atletii braileni au avut evolutii foarte bune si in ultimele doua zile ale Campionatelor Nationale de atletism pentru seniori, tineret si juniori, desfasurate pe stadionul Dinamo, obtinind nu mai putin de 10 medalii dintre care 3 de aur.
Ramona Anghelas, eleva a profesorului Nicu Roata, si-a trecut in cont 3 medalii in proba de aruncarea sulitei. Tinara sportiva care de altfel va reprezenta Braila si Romania la mondialele de juniori de la Beijing, in perioada 15-25 august, a cucerit medalia de aur la juniori, argint la tineret si s-a clasat la locul al treilea la seniori.
Proba de 110 m garduri a fost o "afacere de familie" braileana caci Aurel Baciu, sportiv pregatit de profesorul Dumitru Mihail, a cistigat titlul la tineret si locul al treilea la seniori, Paraschiv Eftimie, elevul profesorului Fanel Ionescu, s-a clasat pe locul intii la juniori si pe trei la tineret in timp ce medalia de argint la juniori i-a revenit lui Ionut Vlaicu.
In ultima zi a nationalelor, Ana Maria Ionita a devenit vicecampioana nationala de junioare la 400 m plat, iar Ionel Roata a obtinut medalia de bronz in proba de triplusalt la tineret.
In urma evolutiei foarte bune din acest an, Ana Maria Ionita, sportiva pregatita de profesoara Irina Roata, a fost cooptata in lotul Romaniei pentru mondialele din China unde va concura in proba de 400 m plat si in proba de stafeta 4 x 400 m plat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii