Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailencele au cistigat derby-ul si au luat o serioasa optiune la cistigarea grupei

Sortii au decis ca derby-ul grupei a doua sa se dispute chiar in prima zi a turneului final al Campionatului National de handbal rezervat junioarelor II, intre cistigatoarele a doua dintre turneele semifinale, LPS Braila si CSS 2 Baia Mare.
Partida s-a disputat in sala LPS-ului si a avut doua reprize distincte, prima a apatinut echipei din Baia Mare, cea de a doua brailencelor.
Dupa un joc mai putin reusit in prima repriza, handbalistele brailene au iesit mult mai motivate de la cabine si au pornit cursa contra cronometru pentru obtinerea primului succes.
Elevele profesorului Ion Bucovala s-au apropiat in doua rinduri la doar un gol de adversarele lor, 14-15 si 15-16, dar abia la a treia tentativa au reusit sa restabileasca egalitatea, 18-18 cind Nicoleta Eseanu a transformat impecabil o aruncare de la 7 metri. Anterior momentului egalarii o alta jucatoare a gazdelor reusise sa marcheze de doua ori consecutiv, extrema dreapta, Ana Maria Florea.
CSS Baia Mare a mai avut o rabufnire de orgoliu cind a reusit sa preia din nou conducerea la un gol, dar in faza imediat urmatoare Roxana Paleru a marcat pentru 20-20 si din acel moment initiativa a trecut de partea brailencelor.
LPS-ul s-a distantat la doua goluri, 22-20 in urma reusitelor Nicoletei Eseanu si a interului Alexandra Pavalache. Apararea a functionat foarte bine, portarul Dascalu a avut interventii spectaculoase, iar in atac Paleru, Florea si Pavalache au marcat la fiecare actiune a gazdelor, astfel ca LPS-ul a reusit sa se impuna la doua goluri diferenta, dupa ce la pauza nimeni nu mai credea in minuni.
Golurile echipei brailene au fost marcate de Ana Maria Florea 9, Roxana Paleru 7, Nicoleta Eseanu 5, toate din aruncari de la 7 metri, Alexandra Pavalache 4, Alexandra Popa si Elena Dutu.
Au mai evoluat portarul Alina Mihai si jucatoarele de cimp Iuliana Bragau si Ana Maria Oprea.
Categorie articol: 

Comentarii