Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailean urmarit international, bagat la arest

Un brailean, de 31 de ani, care a avea emis mandat de arestare de catre autoritatile belgiene, a fost prins de politistii braileni. Vasilica C. era urmarit international, pentru savirsirea infractiunii de furt calificat, fapta fiind comisa pe teritoriul Belgiei. In data de 1 iulie 2000, individul, impreuna cu alte persoane, a furat un autoturism si alte bunuri dintr-o locuinta din orasul belgian Nivelles.
"La data de 16 octombrie, politisti din cadrul Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare mandatul european de arestare pe numele braileanului Vasilica C., urmarit international. Mandatul a fost emis de inlocuitorul procurorului sef din Nivelles-Belgia, pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. La data de 1 iulie 2000, urmaritul, impreuna cu alte persoane, a patruns prin efractie in curtea unei locuinte din Nivelles si a sustras autoturismul “Volkswagen Golf” si alte bunuri", a declarat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului, subinspector Jenel Sogor.
Vasilica C. a fost prezentat Curtii de Apel Galati, care a emis pe numele lui mandat de arestare provizorie pe o perioada de 30 de zile. In perioada urmatoare, politistii braileni vor desfasura procedura de extradare in favoarea autoritatilor belgiene.
Categorie articol: 

Comentarii