Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailean extradat din Olanda

Un brailean dat in urmarire internationala dupa ce fusese condamnat la patru ani inchisoare pentru comiterea unui furt in Olanda, a fost extradat in Romania. La sfirsitul saptaminii trecute, Andrei P. a fost adus in tara de o escorta formata din politisti, alaturi de alte 12 persoane urmarite international de autoritatile romane. Pe linga acestia a mai fost adus inca un roman care a primit aprobare pentru continuarea executarii pedepsei intr-o inchisoare din tara. Astfel, din Spania au fost aduse opt persoane, din Bulgaria doua, iar din Italia, Olanda, Elvetia si Franta cite o persoana.
O parte dintre cei extradati au comis infractiuni grave, anterior, pentru localizarea si depistarea lor fiind desfasurat un volum impresionant de activitati specifice de catre autoritatile statelor europene in colaborare cu structuri ale Politiei Romane.
Printre acestia, din punct de vedere al gravitatii faptei savirsite, se numara brasoveanul Mihai C., condamnat de catre autoritatile judiciare spaniole la o pedeapsa totala de 12 ani inchisoare, pentru comiterea mai multor infractiuni, dintre care trafic de persoane, proxenetism, detinere ilegala de arme. Pentru acesta, Curtea de Apel Bucuresti a admis transferul de pedeapsa in Romania. Tot vineri a fost extradata si Ionela M., din Calarasi, condamnata de autoritatile spaniole la cinci ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de proxenetism.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii