Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailean de profesie hot, extradat de la Roma

Cristian Lauda, de 28 de ani, din judetul Braila, un recidivist impotriva caruia Judecatoria Braila a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de patru ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, a fost extradat de la Roma, in cursul zilei de luni. Condamnatul a fost preluat de oamenii legii de la Aeroportul International "Henri Coanda" si a fost cazat la Penitenciarul de Maxima Siguranta unde isi va ispasi pedeapsa. Cristian Lauda a fost prins in flagrant de politistii italieni in ziua de 15 ianuarie, in Roma, chiar in timp ce sustragea bani si acte din buzunarul pantalonului unui cetatean italian. Alaturi de el, alte cinci persoane de origine romana, care au comis infractiuni au fost extradate de autoritatile din trei state europene.
Astfel, tot de la Roma au fost trimisi in tara Talmaci Constantin, in virsta de 48 de ani, din Republica Moldova, impotriva caruia Judecatoria Iasi a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de trei ani pentru folosire la autoritatea vamala de documente falsificate si Marcel Iacob Vulturas, de 38 de ani, din judetul Suceava, care are un mandat de executare a trei ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Tot din Italia a fost extradat si Gigel Voineag, de 28 de ani, din judetul Vrancea, impotriva caruia Judecatoria Panciu a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 3 ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
De la Madrid a fost adus Ioan Vasile Sandor, de 31 de ani, din judetul Brasov, care are de executat o pedeapsa cu inchisoarea de sapte ani, pentru comiterea infractiunii de fals si uz de fals. De la Paris a ajuns in tara Constantin Cristian Bilauca, in virsta de 39 ani, cu domiciliul in judetul Suceava, impotriva caruia Tribunalul Suceava a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 3 ani, pentru comiterea infractiunii de tilharie.
Categorie articol: 

Comentarii