Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila va gazdui trei concursuri de dirt-track

Luna aceasta, iubitorii sportului cu motor au posibilitatea de a urmari trei concursuri de dirt-track. Primul concurs se va derula pe 9 septembrie si va cuprinde etapa a III-a si a IV-a a Campionatului National, finala aceleiasi competitii se va derula o saptamina mai tirziu insa capul de afis il detine finala Cupei Europei Centrale. Aceasta din urma se va desfasura pe 23 septembrie si va avea la start alergatori din Polonia, Ucraina, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania.
Pentru cele doua locuri de titulari in reprezentativa tarii noastre sint in cursa Alexandru Toma si Popa Fanica, de la CSM Braila si bucurestenii Mircea Agrisan si Marian Cojocaru. Toti patru fac parte din lotul national insa numai doi vor fi titulari, numele lor urmind a fi cunoscute dupa finala campionatului intern.
Singurul alergator roman care a avut rezultate bune la aceasta competitie este Alexandru Toma, braileanul reusind anul trecut sa obtina medalia de argint.
Cum majoritatea curselor de dirt-track din tara se desfasoara la Braila deoarece pista stadionului Municipal corespunde cerintelor unor astfel de curse si finala Cupei Europei Centrale a carei organizare, anul acesta, i-a revenit Romaniei, va avea loc in orasul nostru.
"Sint convinsa ca Toma si Popa vor face o figura frumoasa in fata propriilor spectatori", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Sursa citata a mai mentionat ca aceasta este doar partea frumoasa a lucrurilor, cealalta fata fiind una cu multe probleme de rezolvat din partea clubului organizator desi federatia de specialitate aloca pentru acest eveniment 20.000 de euro.
Printre problemele pe care CSM-ul le va avea de rezolvat sint vopsirea mantinelei, pe care tot clubul a schimbat-o de curind, montarea semafoarelor, procurarea umbrelelor si a unui semafor galben si a tuturor celorlalte componente care intra in "recuzita" specifica.
"Din 1988, cind s-a derulat o editie a Cupei "Prietenia", nu s-au mai organizat competitii internationale la Braila de aceea trebuie sa luam toate masurile ca sa trecem cu bine peste inspectia oficialilor europeni ai Federatiei Internationale. Vom face toate eforturile pentru a crea conditiile cele mai bune sportivilor care la rindul lor sa poata oferi publicului spectacolul asteptat", a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii