Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila va fi reprezentata de doua firme

La editia din acest an a Tirgului International Bucuresti (TIB), eveniment care se deruleaza in perioada 2-6 octombrie, in incinta complexului expozitional "Romexpo" SA Bucuresti, participa un numar de 2 firme brailene. Potrivit informatiilor prezentate de organizatori, pina in prezent pe lista expozantilor s-au inscris SC "Promex" SA, avind ca obiect de activitate fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii si "Sacomet" SRL - fabricarea de constructii metalice si parti componente. De altfel cele doua companii au participat si la editiile precedente alaturi de alti expozanti cum ar fi "Casting Trading", "Autocomplet", "Progress Fluid", "Romned", "Promex" si "Sacomet".
Pentru facilitarea identificarii domeniilor de interes, TIB 2007 este structurat pe saloane, respectiv: "Energetica", "Inginerie Electrica, Automatizari, Comunicatii si IT", "Industrial, Inginerie Auto", "Servicii, Publicatii, Media", "Metalurgie si Sudura", "Participari Colective", "Salonul Cercetarii Inventika", "Pompe, Compresoare, Armaturi, Pneumatica si Hidraulica", "Chimie si Petrochimie", "Inginerie Mecanica, Transport si Depozitare, Angrenaje si transmisii mecanice". TIB 2007 este inclus in rindul celor mai importante tirguri tehnice ale lumii, fiind recunoscut in cercurile de afaceri internationale, bucurindu-se de o traditie de 33 ani.
Editia 2007 reuneste 1.039 de expozanti, din care 53% sint romani si 47% sint din strainatate - 26 tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Elvetia, Estonia, Federatia Rusa, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tunisia, Turcia, Ucraina si Ungaria. Suprafata ocupata este de 52.000 mp din care 42.000 mp in interior si 12.000 pe platformele exterioare. Fata de editia din 2006, TIB 2007 inregistreaza o crestere a suprafetei de expunere de peste 20%, iar numarul participantilor a crescut cu circa 15%.
Categorie articol: 

Comentarii