Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila va avea echipa de fotbal in Liga a II-a, in sezonul urmator

In sedinta CJ de ieri, la capitolul diverse au figurat si cateva subiecte importante pentru iubitorii sportului din Braila.
Cel mai important se refera la faptul ca din aceasta vara, orasul nostru va avea o echipa de fotbal in Liga a II-a, iar stirea a fost comunicata de catre presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu: "Suntem in discutii avansate de a prelua o echipa din Liga a II-a si atunci si jucatorii nostri isi vor schimba comportarea. Avem fotbalisti tineri, talentati, majoritatea cu varste pana in 20 de ani si sunt convins ca prin colaborarea dintre jucatorii celor doua esaloane se va crea o echipa competitiva la Braila".
De asemenea, presedintele CJ a anuntat ca dupa stadionul Municipal, care a fost adus la standardele cerute in esalonul al doilea, Braila va avea si o sala de handbal, in care HC Dunarea sa poata face performanta, sa poata juca pe teren propriu in cupele europene, dar a vorbit si despre infiintarea unui Centru de excelenta handbal si despre faptul ca in luna aprilie, sala Polivalenta va gazdui un turneu de calificare pentru faza finala a Campionatului European de handbal pentru tineret si ca in aceste zile jucatoarele Romaniei se pregatesc la Braila sub bagheta Alexandrinei Soare.
Nu a fost uitat nici terenul de atletism, despre care Gheorghe Bunea Stancu a afirmat ca atat aceasta baza sportiva cat si altele din oras vor fi modernizate in urma unei colaborari intre conducerea administrativa braileana si Directia pentru Sport si ca acest subiect a fost abordat impreuna cu Octavian Belu, inca de anul trecut.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii