Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BRAILA: Trei trenuri în care sunt aproximativ 470 de persoane sunt blocate în câmp

Circulaţia trenurilor de pasageri se desfăşoară în condiţii de iarnă, informează CFR Călători. În judeţele aflate sub avertizări de Cod portocaliu şi Cod roşu - Prahova, Ialomiţa, Constanţa, şi respectiv Vrancea, Brăila şi Buzău există posibilitatea unor modificări în circulaţie/anulări de trenuri, în special pe secţiile feroviare Făurei - Galaţi, Galaţi - Constanţa şi Ploieşti - Urziceni.
În acest moment, şapte trenuri Regio şi două trenuri InterRegio au fost anulate pe secţiile de mai sus, potrivit CFR Călători.
Totodată, trei trenuri în care se află aproximativ 470 de persoane sunt blocate în Brăila. Este vorba despre trenuri InterRegio care au plecat de la Galaţi la Brăila şi care sunt blocate la jumătatea distanţei.
Potrivit reprezentanţilor ISU, unul dintre trenuri, alimentat cu energie electrică, s-a defectat, iar celelalte două sunt în spate, linia fiind blocată.
Reprezentanţii CFR Călători se vor deplasa în zonă, vor merge cu locomotive alimentate cu motorină.
„Rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.
În situaţia în care pasagerii nu mai doresc să continue călătoria, ei vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro", informează CFR Călători.
Categorie articol: 

Comentarii