Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila participa la programul international Renault, "Siguranta pentru toti"

In cursul zilei de ieri, elevii claselor a IV-a din cadrul Scolii Generale "Alexandru Ioan Cuza" au participat la un curs care face parte dintr-un amplu program international derulat de compania "Renault" intitulat "Siguranta pentru toti". Acest curs de siguranta rutiera a fost sustinut de reprezentanti ai Serviciului Politiei Rutiere Braila si ai SC "APAN", concesionarul zonal "Renault". "Programul are ca obiectiv formarea, sensibilizarea si educarea copiilor si tinerilor In spiritul principiilor rutiere, deprinzindu-se un comportament corect Inca de la o virsta frageda", au declarat organizatorii, adaugind ca "Renault" a lansat inca din anul 2000 acest amplu program international "Siguranta pentru toti". Programul este cea mai mare operatiune de acest gen realizata In Europa, fiind implicate 19 tari si 7 milioane de tineri. In Romania, programul "Siguranta pentru toti" are loc pentru al treilea an consecutiv, se adreseaza elevilor de clasa a IV - a din 11 scoli din tara si se bucura de sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii si Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia Politiei Rutiere. La Braila, beneficiari ai acestui program sint elevii de la Scoala Generala "Alexandru Ioan Cuza".
Pe parcursul lunii mai, elevii vor asista la cursuri interactive de conduita rutiera corecta, campania finalizindu-se cu un concurs de afise, prilej cu care elevii Isi vor demonstra nu doar cunostintele acumulate, ci si talentul la desen. Cistigatorul Marelui Premiu are posibilitatea sa fie acompaniat de colegi de clasa si Invatatoare la Disney Land din Paris.
In ceea ce priveste investitiile in materie de siguranta "Renault" a alocat 100 milioane euro pentru bugetul dedicat cercetarii si dezvoltarii sistemelor de siguranta, peste 600 de specialisti lucrind In centre de Incercari si laboratoare "Renault".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii