Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila este astazi gazda celui mai puternic concurs de dirt track din Romania

Dupa aproape doua luni de pregatiri, conducerea CSM-ului a reusit sa puna la punct toate detaliile oganizatorice pentru ca Memorialul Eugen Botezatu si Cupa Brailei la dirt track sa se deruleze in cele mai bune conditii. Organizatorii au lucrat joi si vineri la amenajarea pistei pina la lasarea intunericului pentru ca aceasta sa se prezinte la standarde europene, si este si normal deoarece la start se vor alinia, pe linga cei mai valorosi sportivi din tara noastra alergatori din Ucraina, Polonia si Cehia.
Competitia internationala ce va avea loc pe pista stadionului Municipal a fost aminata cu o ora, astfel ca ea va demara la ora 16,00 pentru ca acei spectatori care au urmarit si partida de fotbal dintre Dacia Unirea si Cetatea Suceava sa poata reveni la stadion in timp util. Sportivilor care si-au anuntat participarea le-au fost rezervate camere la hotelul Diana din statiunea Lacu Sarat.
"Ne-am pregatit din toate punctele de vedere si sper sa iasa ceva minunat. Singurul aspect care ma ingrijoreaza este cel legat de vreme, dar sa speram ca pina la ora startului vremea va avea timp sa se razbune si sa nu impiedice derularea in bune conditii a acestei competitii", a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii