Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Braiconf" - singurul expozant brailean la "ExpoSuveniruri"

In perioada 8 - 11 decembrie, in complexul expozitional al "Romexpo", va avea loc tirgul "ExpoSuveniruri", una dintre cele mai cunoscute expozitii organizate de aceasta firma. Potrivit informatiilor prezentate de organizator, pina la acest moment, pe lista participantilor la acest eveniment apare o singura firma braileana: SC "Braiconf" SA. Societatea va participa la aceasta expozitie in cadrul salonului "Cosmetice, textile si incaltaminte", salon pentru prima data inclus in tematica evenimentului.
"Expozitia da posibilitatea oamenilor de afaceri si publicului vizitator sa aleaga cadouri si suveniruri, daruri de sarbatori pentru cei dragi. Jucarii, bijuterii, articole de sticlarie, tablouri, icoane, articole decorative vor face ca sacul lui Mos Craciun sa poata fi umplut dupa gustul si bugetul fiecaruia", promite organizatorul.
Tematica "ExpoSuveniruri" din acest an se structureaza pe urmatoarele sectiuni: Cadouri; Produse cosmetice; Confectii, incaltaminte, piele; Articole promotionale; Decoratiuni interioare si Articole si servicii pentru organizare evenimente festive.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii