Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Braicar" a reluat licitatia pentru motorina

Rezultatul final al licitatiei pentru motorina destinata autobuzelor "Braicar" in valoare de aproape 1 milion de euro va fi comunicat saptamina viitoare. Conducerea SC "Braicar" a anuntat ca a fost reintrunita Comisia de licitatie a societatii pentru a reanaliza ofertele depuse de cei doi ofertanti, asa cum a cerut Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), care a solutionat reclamatia formulata de catre SC "Comision Trade", unul dintre ofertanti. Practic, CNSC a dispus luna trecuta anularea anuntului de atribuire a licitatiei de la SC "Braicar", catre firma"Eldomir Impex", cel de-al doilea ofertant, decizia fiind investita cu titlu executoriu. Motivul comunicat in raspunsul CNSC la contestatie a fost acela ca "Eldomir Impex" a primit punctaj maxim desi nu are certificata implementarea sistemului de management calitate/mediu, una dintre cerintele organizatorului licitatiei.
"Cel mai probabil, la inceputul saptaminii viitoare va fi anuntat rezultatul final al licitatiei", a opinat Cornel Sandulescu, directorul general al SC "Braicar".
Reamintim ca societatea "Braicar" a organizat, in data de 4 mai, o licitatie de aproape 1 milion de euro pentru desemnarea firmei care, timp de un an, ii va furniza motorina necesara asigurarii serviciului de transport public urban. Singurii ofertanti admisi la negocieri au fost "Eldomir Impex" apartinind omului de afaceri Vasile Dogarescu si "Comision Trade" condusa de Florin Cirligea.
Categorie articol: 

Comentarii