Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braconieri prinsi in "plasa" jandarmilor

Trei braconieri care pescuiau intr-o amenajare piscicola din zona localitatii Visani, judetul Braila, au cazut "in plasa" jandarmilor braileni. Echipajul de interventie al Jandarmeriei a surprins, in data de 19 noiembrie, cele trei persoane care pescuiau ilegal in helesteu, cu o plasa de tip monofilament. In acesta actiune, jandarmii au folosit un aparat de vedere pe timp de noapte, cu ajutorul caruia au observat braconierii pe helesteul nr.4. Cei in cauza sint I. Stefan Robert, de 23 ani, A. Ionut, de 19 ani si I. Ionel, de 21 ani, domiciliati in satul Drogu, judetul Braila.
Oamenii legii au reusit, in prima etapa, sa-l prinda si sa-l identifice pe I. Stefan Robert, iar pe ceilalti doi, intrucit au incercat sa scape inotind, i-au depistat dupa aproximativ 30 de minute, in partea de Nord a amenajarii piscicole.
Pina in momentul in care au fost surprinsi, cei trei au reusit sa pescuiasca 90 kg de caras, cantitate care a fost predata societatii comerciale prejudiciate. Plasa de pescuit monofilament, in lungime de 85 m a fost ridicata in vederea continuarii verificarilor, iar celor trei le-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale, care vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Faurei. Cazul de braconaj piscicol de la Visani este al cincilea depistat in acest an de catre jandarmii braileni in diferite amenajari piscicole din judet. (R.P.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii