Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii vor astăzi a treia victorie în campionat

Astăzi, pe stadionul Municipal are loc un derby de tradiţie din fotbalul românesc, de data aceasta între două formaţii cu obiective opuse şi în care un rezultat de egalitate nu avantajează niciuna dintre combatante.
CF Brăila nu are voie să piardă pentru a nu intra în zona "nisipurilor mişcătoare", CSMS Iaşi vrea toate punctele pentru a-şi continua cursa de promovare în Liga I.
Exceptând meciul de cupă, unde au întâlnit o formaţie care a evoluat în această toamnă în cupele europene, brăilenii au demonstrat că pot câştiga pe Municipal indiferent de numele adversarei. Viorel Ion a menajat miercuri câţiva dintre titulari, astfel că astăzi gruparea de la Dunăre poate conta pe cei mai valoroşi jucători ai săi pentru a-şi putea trece în cont a treia victorie.
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute joi, Leo Grozavu, managerul clubului ieşean, a declarat că şi formaţia din Copou vrea să câştige la Brăila: "Pentru noi, urmează două deplasări grele, la Brăila şi Bacău. S-a demonstrat ca orice joc în aceasta serie este dificil. Brăila e o echipă solidă, care etalează forţă în jocurile de acasă, însă după patru rezultate pozitive şi noi avem aşteptări mari. Vrem să obţinem maximum de puncte la Brăila".
Partida dintre CF Brăila şi CSMS Iaşi este condusă de o brigadă de arbitri din Bucureşti formată din Marian Florin Constantin - Vasile Marinescu şi Florin Stănescu. Rezervă de arbitru este Dan Burcă din Mangalia, iar observatori sunt Vasile Curt (Constanţa) şi Sorin Cojocaru (Bucureşti).

Etapa a 6-a programează meciurile:
Dunărea Galaţi - Săgeata Năvodari
Farul Constanţa - Victoria Brăneşti
Dinamo II Bucureşti - FC Botoşani
Delta Tulcea - FC Astra II Giurgiu
Callatis Mangalia - FCM Bacău
CF Brăila - CSMS Iaşi
FC Snagov - Viitorul Constanţa
Gloria Buzău - CS Otopeni
Categorie articol: 

Comentarii