Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii, umiliţi la Năvodari

După succesul din Cupa României, se aştepta ca formaţia brăileană să-şi ia măsuri de siguranţă pentru partida din campionat de la Năvodari, adică să contracareze jocul elevilor lui Constantin Gache.
Lucrurile nu s-au petrecut însă aşa, Săgeata Năvodari a atacat încă din startul partidei şi în minutul 3 a deschis scorul prin Dorel Zaharia. Nu au trecut decât nouă minute şi gazdele şi-au mărit avantajul, graţie golului marcat de Chiţu, care a şutat violent în transversala porţii apărate de Leu şi mingea a căzut dincolo de linia porţii, min. 12: 2-0 şi tot Chiţu a şutat trei minute mai târziu, însă mingea a şters transversala.
La acest scor brăilenii s-au trezit la realitate au pus stăpânire pe mijlocul terenului, dar au irosit prin Moise şansa de a relansa partida.
În ultimul minut de joc al primei reprize gazdele au obţinut un penalty, după un fault în careu făcut de Bosoi asupra lui Chiţu şi acelaşi jucător a realizat "dubla" şi a stabilt astfel scorul primelor 45 de minute, 3-0.
La 12 minute de la reluare a venit rândul lui Zaharia să-şi treacă în cont "dubla", voleu pe lângă portarul brăilean după o centrare a lui Ochiroşii, era deja 4-0 şi partida era jucată.
Bulevardele din apărarea brăileană au mai fost speculate de Chiţu, care a mai înscris de două ori în finalul partidei şi Săgeata Năvodari a realizat scorul etapei.

CF Brăila: Leu - Bosoi, Ivan (min. 50: Pânzaru), Marin, Neacşu - G. Ion, Otvoş, Moise (min. 59: Pungă), Ndigwe - Pălimaru, Vlaicu (min. 35: Voicu).
Categorie articol: 

Comentarii