Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii sunt aşteptaţi la "Festivalul Florilor de Toamnă"

* festivalul are loc în Grădina Mare, este axat pe etalarea diferitelor aranjamente florale şi înglobează câteva spectacole muzicale deosebite

Astăzi, cu începere de la ora 16.00, în Grădina Mare se dă startul celei de-a şasea ediţii a "Festivalului Florilor de Toamnă". Evenimentul este programat pe durata întregului week-end şi îşi propune să prezinte elementele specifice acestei perioade a anului. Cu alte cuvinte, brăilenii prezenţi la eveniment vor putea viziona mai multe spectacole muzicale, savura diferite mâncăruri de sezon, precum şi admira aranjamente florale deosebite. "Vineri, sâmbătă şi duminică, o să fie «Festivalul Florilor», cel pe care l-am făcut de fiecare dată în Grădina Publică - cu flori, cu elemente de mâncare de toamnă, cu pastramă, tot ceea ce înseamnă specificul acestei perioade şi, evident, cu mici spectacole susţinute de artiştii noştri. O să fie aşa cum ne-am obişnuit şi sper ca vremea să fie bună şi să putem să ne desfăşurăm activităţile în continuare", a declarat ieri primarul Simionescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Trei zile de spectacole şi distracţie

Programul stabilit pe durata "Festivalului Florilor de Toamnă" este unul menit să satisfacă toate poftele brăilenilor. Astăzi, de la ora 16.00, vor performa elevii de la Palatul Copiilor, apoi cei ai Liceului de Artă Hariclea Darclee, urmaţi de show-ul susţinut de Casa de Cultură a Municipiului Brăila. Sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 11.00, brăilenii vor avea parte de spectacolul "Steluţelor Dunărene" şi cel al ansamblului folcloric "Doina Bărăganului". După-amiază, la ora 16.00, publicul va putea vedea formaţia "Însurăţei" şi apoi spectacolul Şcolii Populare de Artă "Vespasian Lungu". Duminică, programul este de asemenea împărţit. În prima parte a zilei, începând cu ora 12.30, va avea loc concertul Fanfarei Garnizoanei Brăila şi la 15.30 spectacolul susţinut de formaţia "Gemenele". În cea de-a doua parte, la ora 16.00, brăilenii vor putea vedea show-ul elevilor de la Palatul Copiilor, urmat de cel al grupului "Steluţe Dunărene". Pe lângă acestea, va exista şi o expoziţie permanentă de fotografie şi pictură a elevilor Şcolii Populare de Artă "Vespasian Lungu", Palatului Copiilor şi Liceului de Artă "Hariclea Darclee".
Categorie articol: 

Comentarii