Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii s-au apropiat la două puncte de realizarea baremului

Farul a preluat conducerea în minutul 31, după golul înscris de Stăncioiu, însă gazdele nu s-au bucurat prea mult pentru că după un corner al brăilenilor, Ignat a trimis mingea, cu capul în plasa porţii lui Zdrâncă şi prima repriză s-a încheiat nedecis, 1-1.
În partea secundă, constănţenii au forţat desprinderea, însă cei care au reuşit-o au fost oaspeţii.
În minutul 64 Andrei Petrescu a fost faultat în careu de portarul Zdrâncă, arbitrul a arătat punctul cu var, iar Necoară a marcat pentru 1-2. A fost şi primul moment hilar al partidei. La faza penalty-ului Daniel Timofte a intrat pe teren pentru a-l împiedica pe Boghiţoi să execute lovitura de pedeapsă, motiv pentru care arbitrul de centru l-a trimis în tribună.
Cu opt minute înainte de final Ştefan Ciobanu a întors mingea spre Stăncioiu şi mijlocaşul constănţean a restabilit egalitatea, 2-2.
Pe stadionul Farul nu s-a consemnat însă o remiză pentru că Pungă (min. 89) a înscris din nou şi CF Brăila a obţinut toate punctele puse în joc.
Conform presei constănţene, la faza care a decis soarta meciului toţi apărătorii gazdelor erau în prejma lui Boghiţoi, în timp ce lângă autorul golului nu era nimeni.
În urma acestei victorii CF Brăila a acumulat 18 puncte şi a urcat pe poziţia a 15-a în clasament.

CF Brăila: Gavrilaş - Bosoi, Ignat, Ciortea, Necoară - Moise, Balaban, Olenic, Tarek (min. 90+2: M. Gheorghe) - Boghiţoi, A. Petrescu (min. 73: Pungă).
Categorie articol: 

Comentarii