Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii s-au împiedicat de "lanterna" seriei întâi

După ce a învins a patra clasată la scor de curtea şcolii, CF Brăila s-a făcut de râs pe terenul echipei de pe ultimul loc din seria întâi, CS Gura Humorului. Tot cu ultima clasată a jucat şi Viitorul Însurăţei însă elevii lui Vioreanu, cu toate că nu sunt liderii grupei au ridiculizat "lanterna" în doar 15 minute în timp ce echipa fanion a Brăilei s-a împiedicat lamentabil.
Caracterul discutabil al unor jucători aduşi pe contracte dolofane este cauza lipsei de continuitate în rezultate. La CF Brăila există două tabere, una a jucătorilor cu venituri mari şi cea a brăilenilor care au foloase mai mici de pe urma contractelor şi firesc acest decalaj se reflectă şi în motivaţia jucătorilor pe teren.
Aşa se face că la Gura Humorului în primele 20 de minute gazdele au avut patru mari ocazii prin Lazăr, Timu, Căinari şi Golofea, primul ratând chiar din situaţie de unu la unu cu Mitrea.
În ultimele minute ale primei părţi brăilenii au echilibrat jocul însă au lipsit ocaziile clare la poarta gazdelor.
La reluare, oaspeţii au fost mai activi şi în minutul 60 Stăncioiu a fructificat o lovitură liberă aducându-şi formaţia în avantaj.
Bucuria oaspeţilor a fost însă de scurtă durată pentru că în minutul 75 Timu a şutat plasat de la 18 m şi l-a păcălit pe Mitrea, restabilind astfel egalitatea.
Până la finalul partidei nu s-au mai consemnat faze demne şi astfel CF Brăila mai bifează un semieşec, unul care de fapt are valoarea unei înfrângeri pentru că s-a produs pe terenul unei echipe care acumulase doar 7 puncte înaintea acestui joc.
Ambele formaţii au încheiat partida în inferioritate numerică după ce Golofea (min. 70) de la gazde şi Necoară (min. 73) de la oaspeţi au văzut cel de-al doilea cartonaş galben.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi, Şerban, V. Nicolae, Necoară - Stăncioiu, Ndigwe, V. Gheorghe - Oprea, Bucă, Badea.
Au mai evoluat Panait, Pânzaru şi Stănciulescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii