Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii pleacă astăzi spre Brăneşti

Cu toate că la Brăneşti au revenit majoritatea jucătorilor care au evoluat şi în sezonul trecut, antrenorul brăilenilor, Viorel Ion, este optimist în perspectiva acestui meci.
"Vrem să scoatem un rezultat pozitiv, avem un moral bun după cele două victorii de săptămâna trecută şi mergem hotărâţi să ne jucăm şansele. Va fi un meci echilibrat, însă dacă vom intra pe teren concentraţi din startul partidei ne putem îndeplini obiectivul. Cred că în cazul unei victorii vor fi în jur de 7.000 de spectatori pe Municipal, marţea viitoare, la meciul de cupă cu Săgeata Năvodari", a declarat Viorel Ion.
CF Brăila pleacă în această dimineaţă, în jurul orei 10.30, spre Brăneşti.

Arbitrii brăileni au fost delegaţi la meciurile din etapa a 3-a

La partidele din cadrul acestei etape au fost delegaţi şi arbitri brăileni.
Astfel, astăzi, în Liga a III-a, Raul Perianu şi Maricel Dragomir sunt arbitri asistenţi la partida CS Panciu - Petrotub Roman şi tot în aceeaşi calitate vor avea Cătălin Tincu şi Marius Brătianu la meciul CSM Rm. Sărat - CSM Paşcani.
Tot în acest eşalon Gheorghe Negoiţă a fost desemnat ca observator de arbitri la meciul dintre Viitorul Axintele şi Unirea Slobozia, iar Ionel Iuga a fost nominalizat ca observator de joc la meciul Prahova Tomşani - Viitorul Domneşti.
Sâmbătă, în Liga a II-a, Daniel Decă va conduce la centru întâlnirea dintre FCM Bacău şi Delta Tulcea, iar Cătălin Teodor şi Marius Marchidanu vor oficia în calitate de arbitri asitenţi la partida Viitorul Constanţa - Dinamo II Bucureşti.
Categorie articol: 

Comentarii