Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii eliminaţi, la limită, de rezervele Mediaşului

Cu toate că oaspeţii au aliniat o echipă cu multe rezerve, s-a văzut clar diferenţa dintre o grupare din prima ligă, care a evoluat în cupele europene şi o formaţie din liga secundă, al cărei obiectiv este doar menţinerea în acest eşalon.
Gazdele, care la rândul lor au avut în primul unsprezece câţiva jucători folosiţi de obicei ca rezerve, şi-au propus puţin în prima repriză, adică să se apere pe mai multe linii şi au reuşit să menţină intactă tabela după primele 45 de minute.
Ocaziile la cele două porţi au fost destul de rare în prima parte a meciului.
Brăilenii au avut emoţii în minutul 26, dar mingea şutată de Liţu a lovit plasa laterală, iar două minute mai târziu Budur a reţinut mingea trimisă la vinclu de Roman.
În minutul 41, după o degajare greşită a lui Vâtcă, Voicu a ratat o imensă şansă de a-şi aduce echipa în avantaj, însă cea mai mare ocazie a primei reprize a fost irosită de Liţu, care, de la 4 metri nu a reuşit să impingă mingea în plasă.
La trei minute de la reluare, oaspeţii au beneficiat de un corner, atât Budur cât şi apărătorii centrali brăileni au fost lipsiţi de reacţie şi Cosmin Frăsinescu a marcat unicul gol al partidei.
După primirea golului brăilenii au devenit ceva mai agresivi în atac şi în minutul 74, Costache şi Pânzaru au ratat pe rând şansa egalării.
În minutul 90 şi Moise a avut golul egalizator în vârful bocancului, însă mingea şutată de el a trecut pe lângă poartă şi odată cu această ratare şi traseul echipei CF Brăila în Cupa României s-a încheiat în şaisprezecimi.

CF Brăila: Budur - Bosoi, Marin, Dăniţă, Necoară - V. Stan, Olenic (min. 46: Ndigwe), Voicu, Costache - Borbely (min. 77: Moise), Henry (min. 57: Pânzaru).
Categorie articol: 

Comentarii