Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii de la Arashi-do, protagonişti ai naţionalelor de karate tradiţional

• sportivii pregătiţi de sensei Daniel Mihai au cucerit 7 medalii: 3 de aur, 2 de argint şi 2 de bronz • Ioana Radu şi Alexandru Stoian s-au remarcat la cadeţi, Florentina Ion, Cosmin Giurgiu şi Nicoleta Tureac, la juniori

 

Karateka de la Clubul Sportiv “Arashi-Do” din Brăila, condus de sensei Daniel Mihai, s-au remarcat şi la etapa finală a Campionatului Naţional de karate tradiţional care a avut loc la sfârşitul lunii trecute, la Tomeşti, în judeţul Iaşi. O competiţie care a avut la start 130 de sportivi de la 30 de cluburi din ţară.

La aceste finale, Clubul Sportiv “Arashi-Do” a fost reprezentat de 5 karateka, iar palmaresul acestora a fost de 7 medalii: 3 de aur, 2 de argint şi 2 de bronz.

Ioana Radu a devenit campioană naţională la cadeţi în proba de enbu mixt, la kumite individual a cucerit medalia de argint, iar la fukugo s-a clasat pe locul al treilea.

Tot la această categorie de vârstă, Nicoleta Tureac a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere şi, implicit, şi-a adjudecat medalia de bronz la kumite individual.

În competiţia băieţilor Alexandru Stoian a cucerit aurul la enbu mixt şi la enbu masculin, iar la fukugo a obţinut medalia de bronz.

La juniori, conform aşteptărilor, Florentina Ion şi-a trecut în cont titlul de campioană naţională la enbu mixt. Cosmin Giurgiu a devenit dublu campion naţional la enbu mixt şi enbu masculin, iar la fukugo a cucerit medalia de argint.

Echipa de kata fete, junioare, formată din Florentina Ion, Ioana Radu şi Nicoleta Tureac, a cucerit medalia de aur.

Toţi cei cinci sportivi care au reprezentat  Clubul Sportiv “Arashi-Do” Brăila la această competiţie de la Tomeşti vor participa la Campionatul European care va avea loc în Slovenia.

Ne-am realizat obiectivul, am obţinut trei titluri de campioni, două de vicecampioni naţionali şi toţi cei cinci sportivi care au concurat în finalele de la Tomeşti vor reprezenta clubul nostru şi România, la europenele din Slovenia. Competiţie la care bineînţeles că vom merge cu dorinţa de a cuceri noi medalii internaţionale”, ne-a declarat sensei  Daniel Mihai.
Categorie articol: 

Comentarii