Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii au revenit pe ultimul loc în seria Est

Pentru că brăilenii au făcut doar figuraţie, partida de la Galaţi a fost la discreţia elevilor lui Viorel Tănase.
Gazdele le-au dat emoţii brăilenilor încă din debutul meciului, atunci când Antohi (min. 3) a şutat din interiorul careului, însă Gavrilaş a avut un reflex de excepţie şi a amânat deschiderea scorului.
Nu a mai durat mult până la modificarea tabelei, doar 11 minute. La o acţiune gălăţeană, V. Munteanu a centrat perfect de pe dreapta şi Cristea a şutat de la 14 metri, fără speranţe pentru Gavrilaş.
Putea fi 2-0 trei minute mai târziu, numai că reuşita lui Antohi a fost anulată, pe motiv de ofsaid, de centralul partidei.
Dunărea a continuat să atace, dar până la pauză şi-a trecut în cont doar două ratări. Antohi a scăpat singur spre poarta brăileană, însă a fost deposedat, in extremis, de Ciortea, iar Pribac, singur, de la 9 metri, a reluat mingea cu capul, puţin pe lângă ţintă, după o centrare bună a lui Munteanu.
Gazdele nu au mai forţat în partea secundă, ci au dorit doar să-şi conserve avantajul în faţa unei formaţii brăilene debusolate. Odată cu eliminarea lui Pânzaru (min. 66) pentru cumul de cartonaşe, jocul brăilenilor a devenit şi mai confuz, dar nici Dunărea nu a mai forţat.
Totuşi, gălăţenii au mai creat o acţiune periculoasă în ultimul minut de joc în careul advers, Bârlădeanu a fost faultat în careu de Gavrilaş, arbitru de centru a arătat punctul cu var, iar Popescu a marcat şi a stabilit scorul final.
În urma acestui eşec, CF Brăila a preluat din nou "lanterna roşie" a seriei Est, însă ceea ce este mai tragic este faptul că elevii lui Timofte sunt în pericol să intre cu 5 puncte penalizare în sezonul următor. Asta în condiţiile în care gruparea condusă de Adelin Soare s-a bucurat în acest campionat de unul dintre cele mai generoase bugete din partea autorităţilor locale, dintre grupările din Liga a II-a.

CF Brăila: Gavrilaş - Bosoi, Ciortea, Ignat, G. Costache (min. 46: Tarek) - Gheţi, Pânzaru, Olenic, Pungă - Petrescu (min. 54: Endigwe - min. 73: Henry), Boghiţoi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii