Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii au realizat scorul etapei şi se menţin pe primul loc în seria I

CF Brăila a avut trei ocazii în prima repriză şi a înscris numai un gol, în minutul 25, când Badea a transformat impecabil o lovitură de la 11 m acordată corect de arbitrul de centru. Prima ocazie de gol a brăilenilor s-a derulat la capătul primului sfert de oră al meciului, când Panait a şutat puternic din careu, portarul Bulai a respins imprecis, însă Badea a trimis mingea peste transversală, de la 7 metri. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Şerban a ratat majorarea scorului dintr-o poziţie foarte bună.

În primele 10 minute din partea secundă CF Brăila a marcat de trei ori. După ce mingea şutată de Badea (min. 47) a zguduit transversala porţii vasluiene, iar Şerban (min. 52) a marcat pentru 2-0, în minutul următor Stăncioiu a mărit avantajul gazdelor după o cursă personală. Ndigwe a înscris al patrulea gol, după o acţiune rapidă, unde au mai participat Bosoi şi Badea, după care nigerianul ar fi putut realiza "dubla" în minutul 64, însă portarul Bulai a avut una dintre puţinele intervenţii inspirate din această partidă şi a evitat golul.

Gazdele au lăsat garda jos pentru câteva minute şi vasluienii au reuşit să înscrie golul de onoare în minutul 76, prin Mihăilă.

Primirea golului i-a ambiţionat pe elevii lui Darie, care au atacat în valuri şi până la finalul partidei au mai perforat poarta lui Bulai de trei ori. Stăncioiu a realizat "dubla" în minutul 78, Pânzaru (min. 88) a dus scorul la 6-1, iar Panait a închis tabela după o centrare foarte bună a lui Iosofache.

CF Brăila a obţinut un succes meritat şi se menţine în fotoliul de lideră a seriei întâi.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi (min. 68: Moldoveanu), Şerban, Gurguiatu, Stănciulescu - Drăguş, Stăncioiu (min. 81: Pânzaru), Ndigwe (min. 77: Olenic) - Oprea (min. 56: Iosofache), Panait, Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii