Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii au plătit tribut greşelilor personale

Contrar a ceea ce arată rezultatul, partida de la Brăneşti a fost în mare parte echilibrată, iar dacă la finalul meciului tabela indica un scor de forfait asta s-a datorat greşelilor personale ale unora dintre fotbaliştii brăileni, dar şi a lipsei de concentrare a jucătorilor ajunşi la finalizare.
Până la golul gazdelor, CF Brăila a avut în două rânduri şansa de a modifica tabela. În primul sfert de oră, Pungă, bine servit în adâncime de Pălimaru, nu s-a descurcat în situaţie de unu la unu cu portarul gazdelor, iar în minutul 21, Pălimaru a scăpat de marcaj, a centrat în faţa porţii numai că nici G. Ion nu a găsit soluţia cea mai bună.
La doar patru minute, Victoria Brăneşti a deschis scorul prin Alexandru, după o centrare a lui Oprea, iar în ultimul minut de joc al primei reprize Vasilescu a marcat pentru 2-0.
De data aceasta schimbările efectuate de Viorel Ion nu au mai avut darul să modifice ceva în angrenajul echipei. Cu un minut înaintea finalului meciului, din exces de zel, aşa cum a făcut-o de altfel pe toată durata partidei atunci când a fost vorba de brăileni, centralul Cristian Bujor i-a acordat lui Călin cel de-al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.
În minutele de prelungire, portarul Budur a avut două intervenţii consecutive foarte bune, dar tot el şi-a introdus mingea în poartă şi Victoria Brăneşti a câştigat la scor de neprezentare în faţa unei formaţii brăilene la care, pe lângă Budur, evoluţii palide au mai avut Bosoi şi Borbely.

CF Brăila: Budur - Bosoi, C. Marin, Ivan, Necoară - V. Stan (min. 38: Ndigwe), G. Ion, Otvos, Pungă (min. 46: Moise) - Pălimaru (min. 85: Voicu), Borbely
Categorie articol: 

Comentarii