Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii au luat cu asalt expoziția de mărțișoare cu vânzare de pe Regală

* tineri și vârstnici, concitadinii noștri vin să cumpere "simbolul primăverii" de pe Calea Regală, mai ales că prețurile sunt pentru toate buzunarele * cele mai căutate sunt mărțișoarele handmade * târgul de mărțișoare este deschis până pe data de 8 martie 2021

 

Deschisă încă din data de 22 februarie 2021, pe Strada Mihai Eminescu - fosta Cale Regală a Brăilei - Expoziția de mărțișoare cu vânzare se bucură de atenția concitadinilor noștri, care au luat cu asalt standurile doldora cu mărțișoare de serie sau handmade, aranjate cu grijă de micii artizani și comercianți.

Târgul de mărțișoare de anul acesta, pus la punct pe cea mai pitorească și mai veche arteră a orașului dunărean, se desfășoară în condițiile impuse de pandemie, obiectele și florile oferite spre vânzare de micii comercianți sau de către pasionații de frumos reprezentând o adevărată încântare pentru brăileni.

Expozanții au primit câte o căsuță de lemn de la municipalitate, ca să-și poată desfășura activitatea, indiferent de vreme. Ieri, profitând de vremea frumoasă, concitadinii noștri au luat cu asalt expoziția de mărțișoare de pe fosta Regala. Mari și mici, brăilenii au admirat exponatele, au cântărit bine opțiunile și apoi au cumpărat fie pentru mame și surori, fie pentru iubite și soții, fie pentru colegele de serviciu sau pentru doamnele învățătoare. Decizia autorităților guvernamentale de a le permite elevilor din toată țara să ofere flori și mărțișoare colegelor și cadrelor didactice, i-a făcut pe brăileni să iasă din case și să ia cu asalt pitorescul târg de pe Regala.

De la intersecția cu B-dul Alexandru Ioan Cuza și până la Teatrul "Maria Filotti", în Centrul Vechi, Strada Mihai Eminescu fremăta, ieri, de lume, brăilenii fiind interesați, mai ales, de produsele de calitate, create de mâna artizanului. Organizată de Primăria Municipiului și Consiliul Județean Brăila, Expoziția de mărțișoare cu vânzare va rămâne deschisă publicului până pe data de 8 martie 2021. Cu cât se apropie 1 martie, cu atât sunt mai mulți cei care vin să cumpere "simbolul primăverii" de pe Calea Regală, mai ales că prețurile sunt pentru toate buzunarele.    
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii