Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii au irosit două ocazii excelente

La Botoşani, elevii lui Viorel Ion au avut evoluţii total diferite pe parcursul întâlnirii, în prima repriză au jucat cu trac, în partea secundă au dominat tactic şi teritorial, însă nu au putut întoarce soarta meciului în favoarea lor.
De fapt, partida a fost una anostă, cu puţine situaţii de poartă.
FC Botoşani a avut un singur şut pe spaţiul porţii, în minutul 38, autorul lui, Andrei Patache fiind de fapt fotbalistul care a tranşat soarta partidei în favoarea gazdelor.
Dacă în prima repriză brăilenii au căutat doar să închidă toate culoarele spre poarta lui Leu, în partea secundă ei au fost cei care au avut o mai mare posesie a balonului şi două ocazii cât roata carului. Primul jucător care a irosit şansa egalării a fost Borbely în minutul 75, cel de-al doilea Henry. Cu un minut înainte de finalul partidei nigerianul a primit mingea în careul gazdelor, însă a şutat telefonat şi portarul Roheţki a reţinut mingea.
22cfbr1Botoşănenii au trecut de mijlocul terenului de 3-4 ori în repriza a doua, dar au fost la un pas de majorarea scorului în minutele de prelungire, Eduard Sandu reluând mingea puţin pe lângă stâlpul din stânga al porţii apărate de Ştefan Leu, la capătul unei faze de contraatac.
"Tracul debutului de campionat şi-a pus amprenta asupra evoluţiei jucătorilor noştri în prima repriză, în partea a doua însă noi am făcut legea în teren. Meritam un punct după felul în care am jucat, dar aşa este fotbalul. Urmează două meciuri pe teren propriu, cu Delta Tulcea în Cupa României şi cu FC Snagov în campionat, pe ambele le vom aborda la victorie", a declarat Viorel Ion.

CF Brăila: Leu - Bosoi (cpt), Ivan, Calin, Neacşu - V. Stan, Otvos, G. Ion, Pungă (min. 49: Moise) - Pălimaru, Borbely (min. 76: Henry)
Antrenor: Viorel Ion
Categorie articol: 

Comentarii