Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii au întors rezultatul în repriza a doua

Elevii lui Vasile Darie au început în forţă partida cu satelitul Ceahlăului şi au creat trei mari ocazii de a marca în primul sfert de oră, însă gazdele au fost cele care au modificat pentru prima dată tabela în acest joc, autorul reuşitei nemţenilor fiind Apetri. Un gol care s-a marcat însă dintr-o flagrantă poziţie de ofsaid.
Brăilenii ar fi putut deschide scorul încă din minutul al doilea însă Iosofache a şutat slab de la marginea careului mic şi portarul Ceahlăului a reţinut mingea. Cinci minute mai târziu Panait a reluat mingea, cu capul, peste transversala porţii adverse iar la capătul primelor 15 minute Endigwe a încercat să plaseze mingea pe lângă goal keeper-ul gazdelor însă acesta a înlăturat pericolul.
După minutul 21 oaspeţii au dominat teritorial, Panait şi Badea au fost la un pas de egalare, însă brăilenii au resimţit în continuare şocul primirii golului şi gazdele au plecat cu un avantaj minim la cabine.
Încă din primele minute ale reprizei secunde s-a văzut că pauza a fost un sfetnic bun pentru jucătorii brăileni, astfel că după două alte ocazii irosite de Bucă şi Endigwe, în minutul 60, după o acţiune personală, Badea a restabilit egalitatea.
CF Brăila a forţat în continuare golul victoriei şi l-a reuşit în minutul 76, prin Bosoi, care a reluat cu capul, în plasa porţii adverse, mingea centrată din lovitură liberă de Stăncioiu.
În condiţiile în care gazdele au abuzat de centrări lungi în careul brăilean, toate rezolvate ireproşabil de apărătorii centrali brăileni, elevii lui Darie au fost cei care au mai reuşit să creze faze periculoase însă cu toate că Bucă şi-a încercat din nou şansa de a înscrie de la 8 metri, iar juniorul V. Gheorghe s-a aflat într-o poziţie ideală de gol, tabela a rămas nemodificată.
CF Brăila a obţinut o victorie muncită, meritată, în faţa unui adversar care şi-a vândut scump pielea şi se menţine pe locul secund în clasament, urmând ca marţi să evolueze pe teren propriu în compania echipei Oţelul II Galaţi iar vineri, 9 octombrie să dispute, tot pe Municipal derby-ul turului cu Petrotub Roman.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi, Şerban (min. 85: Olenic), N. Viorel, Necoară - Drăguş, Stănciuiu, Endigwe - Iosofache (min. 64: V. Gheorghe), Panait (min. 46: Bucă), Badea (min. 80: Pânzaru).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii