Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii, învinşi în prima etapă a turneului semifinal

Baschetbaliştii de la Cuza Sport Brăila au pierdut cu 72-49 meciul din deplasare de la CSM Ploieşti, contând pentru prima etapă a turului turneului semifinal al Ligii întâi la baschet masculin. Elevii lui Mircea Totolici au încercat să dea o replică bună formaţiei

ploieştene, una dintre favoritele la promovare în Liga Naţională şi în multe momente au reuşit acest lucru. Cuza Sport a reuşit să câştige la un punct, 10-9, sfertul al treilea. În celelalte trei sferturi formaţia gazdă a fost cea care a dictat ritmul jocului, iar rezultatele de pe tabela de marcaj au confirmat realitatea din teren. CSM Ploieşti a condus cu 40-26 după primele două sferturi ale meciului şi s-a impus în final la o diferenţă de 23 de puncte, 72-49.
"Am realizat un meci bun, în opinia mea, ţinând cont de faptul că am jucat pe terenul uneia dintre pretendentele la promovare în Liga Naţională. Cu siguranţă, de la meci la meci jocul formaţiei noastre va fi din ce în ce mai bun, iar rezultatele vor reflecta acest lucru", a declarat antrenorul Mircea Totolici.
Duminică, în etapa a doua, Cuza Sport va juca în Sala Polivalentă cu Poli Iaşi. Ieri au fost instalate panourile, iar până joi conducerea formaţiei brăilene va face cunoscută şi ora de disputare a partidei.
Pentru Cuza Sport au marcat Horia Tăbăcaru 14 puncte, Aurel Similache 14, Bogdan Golat 8, Cristian Badea 6, Claudiu Lungu 3, Florin Voiculeţ 2, Florin Ilicov 2, iar pentru CSM Ploieşti, Movileanu 16 puncte, Ciotlăuş 16, Gîrbea 14, Căpuşan 8, Ene 7, Dumitrescu 4, Dogaru 3, Gavrilă 2, Ionescu 2.

Rezultatele înregistrate în celelalte două partide:
BC Timba Timişoara - CSU Ştiinţa Bucureşti 82-61
Poli Iaşi - Olimpic Baia Mare 79-73

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii