Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileni pe podium la Festivalului Românesc de Judo

• Cătălina Popescu şi Bianca Chiriac s-au clasat pe locul al treilea • la competiţia de la Bucureşti au participat în jur de 700 de sportivi

 

La ediţia 2019 a Festivalului Românesc de Judo, competiţie la care au participat în jur de 700 de sportivi, CSM Brăila a avut la start 9 judoka, mulţi la primul concurs în afara oraşului Brăila, iar 2 dintre ei s-au clasat pe locul al treilea.

La competiţia care s-a desfăşurat pe 6 şi 7 decembrie în Sala Polivalentă din Bucureşti, Cătălina Popescu s-a clasat pe locul al treilea la U10, categoria 22 kg, aceeaşi performanţă fiind realizată de Bianca Chiriac la U14, categoria 36 kg. Alţi doi sportivi de la CSM Brăila, Dănuţ Tănase, la U14, categoria 42 kg, şi Darius Cosma la U10, categoria 24 kg, s-au clasat pe poziţia a şaptea.

“O parte dintre sportivii noştri au fost la prima experienţă la o astfel de competiţie, mai precis că este pentru prima dată când au plecat din Brăila la un concurs naţional. A fost ultima competiţie din 2019 şi pot spune că şi-a atins scopul”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

Sursa citată a mai spus că sportivii vor intra în vacanţă pe data de 23 decembrie, însă ea va fi una scurtă, până pe 3 ianuarie, deoarece sezonul competiţional oficial din 2020 începe în luna februarie.

“Pentru sportivii care au obiective în anul care urmează va fi o vacanţă scurtă, pe 3 ianuarie 2020 începem antrenamentele pentru că la începutul lunii februarie avem primul Campionat Naţional”, a mai spus Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii