Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileni medaliaţi la naţionalele de atletism pentru copii

* aceeaşi performanţă au realizat-o componenţii ştafetei masculine 5X80 m garduri * la copii 3, Raluca Dascălu s-a impus în finala de 40 m garduri

Cele mai bune rezultate la Campionatele Naţionale de atletism pentru copii, pentru delegaţia Liceului cu Program Sportiv, le-a obţinut Adelina Sandu, sportivă pregătită de profesorul Nicolae Iorga.
La copii 1, Sandu a câştigat proba de săritură în lungime, după care s-a impus şi la 60 m garduri, probă în care reprezentanta Clubului Sportiv Municipal, Anca Tolea, a obţinut medalia de argint. Tot la această categorie de vârstă, la care au participat 489 de atleţi, de la 108 cluburi, Mihai Cârstei (LPS) de la grupa profesoarei Sica Lazăr, a cucerit medalia de aur la 200 m garduri şi argintul la 60 m garduri.
La copii 2, titlul naţional la 50 m garduri reprezentanta LPS-ului, Andreea Caracudă, a obţinut medalia de aur, iar Andra Buzea de la CSM, s-a clasat pe locul al treilea.
Tot pe trei s-a situat la garduri şi Marin Petre, de la LPS.
Ştafeta masculină 5X80 m a LPS-ului, formată din Vlad Bobocea, Claudiu Culea, Petre Marin, Răzvan Moroeanu şi Ionuţ Prichici, a devenit campioană naţională în timp ce, în proba similară feminină Andreea Caracudă, Andra Lipan, Bianca Toader, Maria Cucerenco şi Luciana Frătean au dus gruparea brăileană pe poziţia a treia a podiumului de premiere. Componenţii celor două ştafete se pregătesc sub îndrumarea profesorilor Anilena Anton, Sica Lazăr şi Nicu Roată.
La copii 3 au punctat în clasament doar atletele de la CSM, Raluca Dascălu şi Gabriela Bontaş, prima devenind campioană, cea de-a doua vicecampioană naţională în proba de 40 m garduri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii