Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileni fericiţi în Liga I

Toţi fotbaliştii brăileni au evoluat în etapa a şaptea a Ligii I, dar nu toţi au cunoscut gustul succesului cu formaţiile lor actuale de club.

Integralist la Steaua, Bănel Nicoliţă a participat efectiv la victoria cu 1-0 a formaţiei bucureştene în disputa cu Pandurii, fostul jucător al Daciei Unirea trecând chiar, în două rânduri pe lângă gol.

Nou promovata Astra Ploieşti, cu Vasilică Gheorghe şi Eugen Crăciun, a trecut cu 4-2, pe teren propriu de Unirea Alba Iulia, în schimb Cristian Hăisan nu a bifat niciun minut pentru FC Vaslui, în partida pe care vasluienii au pierdut-o la limită, 0-1, în propriul fieff în disputa cu Politehnica Timişoara.

În Liga a II-a, dintre fotbaliştii brăileni numai Laurenţiu Ivan a sărbătorit la finalul meciului, pentru că formaţia sa, CS Otopeni a învins-o cu 2-1 pe CFR Craiova.

Emil Cristian a bifat toate minutele pentru Dunărea Galaţi în disputa de pe teren propriu cu Dunărea Giurgiu, însă cei care au plecat cu toate punctele au fost oaspeţii şi tot cu 1-0, dar în deplasare a pierdut şi FC Snagov, la care ex-petrolistul Anton Petrea s-a numărat printre titulari, în întâlnirea cu FC Botoşani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii