Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileni ajunşi la spital în urma unor accidente rutiere

Neatenţia în conducere a unor şoferi a dus la producerea a trei accidente rutiere, soldate cu victime şi pagube materiale.
În ziua de 22 iulie, în jurul orei 10.20, un brăilean de 55 de ani, în timp ce staţiona cu autoturismul proprietate personală, pe banda 1 a Căii Călăraşilor, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. Acesta a lovit o altă maşină condusă regulamentar de un tânăr de 23 de ani, din oraşul Ianca, care circula pe banda a 2-a a străzii, în aceeaşi direcţie.
În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din maşina condusă de tânărul de 23 de ani, fiind transportată şi internată la spital, pentru îngrijiri medicale.
Sâmbătă, poliţiştii au avut de-a face cu alte două evenimente rutiere, însă numai unul a fost soldat cu victime. La ora 12.00, un şofer bucureştean 25 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 221, pe raza localităţii Râmnicelu, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga. În acel moment, acesta a tamponat motocicleta condusă pe sens opus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Râmnicelu, în urma coliziunii rezultând doar pagube materiale. "S-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată şi că cel care o conducea nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ.
Sâmbătă, la ora 14.00, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Salcia Tudor, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 195, dinspre comuna Salcia Tudor spre satul Cuza Vodă, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu pietriş, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere, care a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, fiind transferată la maternitatea din Brăila, unde a rămas sub supraveghere medicală.
Conducătorii auto implicaţi în cele trei accidente şi motociclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumaseră alcool, în toate cauzele fiind întocmite dosare de cercetare penală.
Categorie articol: 

Comentarii