Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileni învingători în etapa a 2-a a Campionatului Naţional de Autoslalom

• Gabriel Petre s-a impus în concursul juniorilor • Valentin Nemţanu confirmă şi în 2019 şi câştigă la clasa 3

 

La etapa a 2-a a Campionatului  Naţional  de  Autoslalom care s-a desfăşurat pe data de 25 mai, pe aleile din parcul industrial Slobozia, doi brăileni de la clubul Motor Sport au reuşit să se impună la clasele la care au concurat.

Surpriza frumoasă a competiţiei automobilistice de la Slobozia a reprezentat-o evoluţia foarte bună a juniorului de numai 15 ani Gabriel Petre. Acesta a concurat pe Daevoo Tico şi a reuşit să se impună la această categorie de vârstă.

Ca de obicei Valentin Nemţanu care a concurat pe un Opel  Corsa C, a avut o prestaţie foarte bună şi s-a impus la clasa 3, cea a motoarelor cu o capacitate cilindrică între 1600 şi 2000 cmc.

La clasa 1 unde autoturismele au capacitatea cilindrică de până la 1400 cmc a câştigat Mihai Alexandrescu, la clasa 2 (capacitate cilindrică între1400 şi 1600 cmc) s-a impus bucureşteanul Emil Dobre, iar la clasa 4 (peste 2000 cmc) victoria i-a revenit lui Cristian Drăgan.

“Pilotul brăilean de doar 15 ani, Gabriel Petre s-a remarcat câştigând clasa juniorilor dar şi admiraţia tuturor dat fiind curajul de a aborda  traseul  complex. Un debut frumos ce urmează a fi continuat şi confirmat. Ca organizator de etapă şi de campionat sunt mulţumit că am reuşit să aduc în 2018 şi 2019 câte un junior la start, şi să sperăm că motorsportul brailean are viitor”, ne-a declarat Valentin Nemţanu, preşedintele clubului Motor Sport Brăila.

Pe 27 şi 28 iulie, la Galaţi, vor avea loc alte două etape din Campionatului  Naţional  de  Autoslalom.
Categorie articol: 

Comentarii