Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilencele au controlat jocul 52 de minute, dar nu au ştiut să gestioneze finalul de meci

Timp de 52 de minute, brăilencele au fost la cârma partidei, interii Janina Luca şi Gabriela Perianu au reuşit un meci de excepţie, însă elevele Alexandrinei Soare nu au ştiut să gestioneze finalul de partidă şi au scăpat victoria printre degete.
HC Dunărea şi-a arătat intenţiile de a pleca cu puncte încă din startul meciului de la Cluj, iar tabela a reflectat acest lucru, handbalistele de la Dunăre având un avantaj de două goluri, 3-1, încă din minutul 4.
Oltean şi Paraschiv au încercat să le aducă pe gazde în joc, însă tot elevele Alexandrinei Soare au fost cele care au dictat în continuare ritmul partidei şi, în minutul 17, conduceau la patru lungimi diferenţă, 10-6.
Brăilencele s-au relaxat prematur, gazdele au forţat pe final de repriză, astfel că, după primele 30 de minute, scorul a fost egal, 16-16.
În repriza a doua Moldovan a înscris, din aruncare de la 7 metri, singurul său gol în această partidă şi HC Dunărea avea din nou un avans de trei goluri, 20-17, şi părea că se va desprinde în câştigătoare.
Numai că prin reuşitele ei, Paraschiv a relansat partida.
"U" Jolidon a restabilit egalitatea în minutul 46, astfel că partida a avut un final incandescent. Gazdele au trecut în avantaj, 26-25, brăilencele au reuşit să egaleze, dar Petroczi a înscris golul victoriei pentru clujence. Cu toate că a jucat foarte bine timp de 52 de minute, HC Dunărea nu a reuşit să plece nici măcar cu un punct de la Cluj.
Pentru HC Dunărea au înscris Perianu 7, J. Luca 6, Lazarin 5, Brot 4, Crăciun 2, Moldovan 1, Adespii 1, iar de la clujence, principalele marcatoare au fost Paraschiv şi Oltean cu 8 şi respectiv 5 goluri.
Categorie articol: 

Comentarii