Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilencele şi-au revenit după pauză, însă nu au putut întoarce rezultatul

Formaţia pregătită de Gheorghe Covaciu a început foarte bine jocul şi s-a instalat la conducere pe tabela de marcaj încă din primele minute. Pe fondul unor greşeli de-a dreptul copilăreşti facute de elevele Alexandrinei Soare, clujencele au reusit să se distanţeze treptat de adversarele lor, astfel că au intrat la pauză cu 10 goluri avans, 19 - 9.
Toate mingile aruncate pe spaţiul porţii brăilene au scuturat plasa în timp ce, în faza de atac, golgeterele brăilene nu au prea găsit soluţiile ideale de a înscrie.
Muştruluite bine la pauză, handbalistele de la HC Dunărea au avut o altă atitudine în joc în repriza a doua, dar nu au putut obţine măcar un egal pentru că din nou Rădulescu şi Moldovan au irosit situaţii foarte bune de a marca şi astfel "U" Jolidon şi-a adjudecat victoria cu 28 -26.
"Jucătoarele noastre au fost de nerecunoscut în prima repriză, chiar şi handbalistele experimentate m-au dezamăgit. În partea a doua am alergat după egalare şi o puteam obţine, dacă nu chiar am fi putut câştiga partida dacă Rădulescu şi Moldovan ar fi marcat în situaţii de unu la unu cu portarul advers. Singura jucătoare care merită remarcată în acest meci este doar portarul Voicu", a declarat, după joc, Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii