Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanul Marian Piţa reprezintă România la europenele de box pentru juniori

Sportivul pregătit de antrenorul George Perţea a câştigat în acest an tot ce se putea la categoria lui de vârstă, adică a obţinut aurul la Cupa României şi în urmă cu puţin timp a devenit campion naţional de juniori la categoria 60 kg.
Piţa este titular al lotului naţional de juniori la europenele din Ungaria, iar antrenorul coordonator al României, Titi Tudor, crede că brăileanul are şanse să obţină un rezultat bun la această primă competiţie internaţională oficială la care participă.
Lotul României a plecat vineri în Ungaria, urmând ca de luni pugiliştii români să înceapă traseul spre fazele superioare ale competiţiei.
"Suntem bucuroşi că avem un reprezentant la europenele de box pentru juniori după o întrerupere de 18 ani. În 1993 Cristian Bălan, actualul antrenor al clubului nostru, obţinea bronzul la o competiţie continentală. Sper ca Piţa să facă o figură frumoasă în Ungaria, el este foarte bine pregătit şi poate urca pe podium" a declarat Aurel Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii