Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanul Mădălin Pascu, convocat la naţionala României U18

• tricolorii vor susţine un stagiu de pregătire la Mogoşoaia care cuprinde şi o “dublă” amicală, pe 22 şi 24 octombrie, cu naţionala Slovaciei

 

Naţionala României formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2002, se reuneşte pe 19 octombrie la Mogoşoaia pentru un stagiu de pregătire care va cuprinde şi două meciuri amicale cu echipa similară a Slovaciei.

Transferat în această vară de la Sportul Chiscani la Unirea Slobozia, fundaşul dreapta Mădălin Pascu se regăseşte şi de această dată printre tricolorii convocaţi la lot de antrenorul Daniel Oprescu.

“M-am simţit foarte bine la convocarea din august şi cred că am dat randamentul aşteptat de antrenorul naţionalei. Domnul Oprescu nu a evidenţiat atunci pe nimeni în mod special ci ne-a spus că a fost mulţumit de toţi jucătorii. Ca de fiecare dată, este o onoare pentru mine să fiu convocat la lotul naţional. Mă voi strădui să nu-i dezamăgesc pe antrenorii lotului pentru încrederea acordată”, ne-a declarat telefonic Mădălin Pascu.

În august, fostul jucător al Sportului Chiscani, Mădălin Pascu, a fost convocat de acelaşi antrenor pentrru “dubla” cu naţionala similară a Albaniei. Pascu a evoluat în ambele jocuri dar titular a fost în victoria cu 4-1 a ţării noastre. În cel de-al doilea joc, fotbalistul brăilean a avut o prestaţie foarte bună ca fundaş dreapta.
Categorie articol: 

Comentarii