Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanul Mădălin Pascu continuă seria selecţiilor la naţională

• Pascu a fost titular în victoria cu 4-1 a României în amicalul cu naţionala Albaniei • transferul din această vară de la Sportul Chiscani la Unirea Slobozia, un pas înainte pentru jucătorul brăilean

 

Echipa naţională a României formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2002, din lotul căreia a făcut parte şi brăileanul Mădălin Pascu, a susţinut două meciuri amicale în compania naţionalei Albaniei.

România U18, pregătită de selecţionerul Daniel Oprescu, a câştigat ambele partide, pe prima cu 2-0 iar pe cea de a doua cu 4-1. Transferat în această vară de la Sportul Chiscani la Unirea Slobozia, Mădălin Pascu a evoluat în ambele jocuri dar titular a fost în victoria cu 4-1 a ţării noastre. În cel de-al doilea joc, fotbalistul brăilean a avut o prestaţie foarte bună ca fundaş dreapta.

Revenit de la lot vinerea trecută, Pascu a jucat în amicalul pe care Unirea Slobozia l-a disputat cu o formaţie din Ţăndărei, meci în care a evoluat doar o jumătate de oră, antrenorul formaţiei din Liga a III-a ţinând cont de faptul că jucătorul fusese titular cu o zi înainte în naţionala României şi dorind să-l menajeze.

M-am simţit foarte bine şi cred că am dat randamentul aşteptat de antrenorul naţionalei. Domnul Oprescu nu a evidenţiat pe nimeni în mod special ci ne-a spus că a fost mulţumit de toţi jucătorii. La Unirea Slobozia am fost primit foarte bine, este o formaţie cu pretenţii şi voi face tot ce depinde de mine să joc meci de meci”, ne-a declarat telefonic Mădălin Pascu.
Categorie articol: 

Comentarii